Dessert-FEST - 5 maart 2024
Op dinsdag 5 maart 2024 opent de Casserole de deuren voor een gastronomisch Dessert-FEST. Laat je meeslepen op een zoete namiddag vol passie en vuur voor lekkere desserten! De leerlingen van het specialisatiejaar Banket- en Chocoladebewerking serveren opnieuw een menu dat uitsluitend bestaat uit zoete toppers. Op advies van het specialisatiejaar Sommelier zorgen de leerlingen ook voor bijpassende wijnen. Deelnemen kost € 40, inclusief bijpassende dranken.
Je ontvangt van ons de betalingsgegevens via mail.
We verwelkomen je graag om 14:00 met een verfrissend drankje voor een zoete verwennamiddag.
3 passie caramel, witte chocolademousse en brownie
Een greep uit de verassende combinaties voor een zoete namiddag:
Gerecht 1:
Zuiderse frisheid met een knipoog naar Italië
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Gerecht 2:
Belgische appelcreaties met zoete selder van eigen bodem
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Gerecht 3:
Passie-caramel met Belgische chocoladeklassiers
Bijpassende wijnen (of non-alcoholisch alternatief)
Afsluiter:
Koffie of thee met liefdevolle versnaperingen